MY SWEETFAMILY

Tuesday, July 11, 2006

HEBATNYE BLOG......

Selalunye aku suka baca blog orang terutamamnye kengkawan sendiri. Best gak nak baca cite pasal kehidupan harian orang lain. Kekadang aku tersenyum sendiri , kadang2 kesian bile terbaca kisah2 sedih org lain. Pokoknye bestlah blog ni.Tambah lak aku ni suka menyibuk kan....

Masa tu teringinnye nak ada blog sendiri tapi mcm mana tak pandai ??? So cikgu Yati (bukan nama sebenar) ajar aku mcm mana nak jadi blogger....akhirnye yehaaaaaaaaaaa aku dah ada blog sendiri. Sebelum ada blog ...mcm nak cite banyak bende tapi bile dah ada blog....hilang idea...ni le masalahnye.

Mulanye aku nak rahsiakan je kewujudan blog ni....tapi ada le hamba ALLAH swt yang baik hati ni telah mencanangkan kepada semua. ADUSH....tak pasal2 blog ni popular...hebat betul strategi pemasaran member aku ni...tima kasih bebanyak. Walaupun aku baru post satu story je....tak pe tak lama nanti aku nak masukkan cerpen kat ddlm blog nie, cite gossip (tak baik tau DOSA) apa je lah termasuk jualan kain dan tudung aku.Kah...kah...kepada kengkawan yang byk mendorong supaya aku buat blog sendiri ni cam Yati, Akey, koko( bukan nama sebenar) tima kasih bebanyak.Tima kasih gak kepada marketing manager aku yg berjaya mempopularkan blog ni....AKU ADA TEMANG....

7 comments:

akey_arfa said...

Mama teja.. cepat ler letak gambo2 plak..bosan le kalo tak dak pencuci mata...

koko said...

best la mama ni..post la lagi..post la lagi..hidup mama !!

koko said...

mama dah kekwat tau..takde pun posting petang petang ni..asik duk bercakap..pastu tgk artismelayu je..

aku_komeng55 said...

ah...bocan la banyak gambor hidung tiger je cane....tp blog ni pasti best klu ada ruangan xtviti kepada yg lain klu nak join sama....bon...voyage utk naik kpal terbang bon apetit utk mkn abis ni kira bon 2 blog...well dune mike

Ted said...

hehhe..nice page huh!

koko said...

aku_komeng55, itu bukan hidung tiger..itu hidung kucin ku. kan mama kan..kan..

mama kikiemia said...

terima kasih le kpd kengkawan yg myokong. koko nanti kalo mama tak tahu , mama tanya lagi ke.