MY SWEETFAMILY

Friday, July 10, 2009

Sengal...

Another sengal thing happened this week. aku pun tak tau knapa minggu ni byk bende sengal yang berlaku. cite dia camni, ada srg minah tu selalu dok ym aku biarpun aku sbnrnye mls nak layan ..tp sbb aku manusia biasa aku layanla jugak. sibuk menyiasat kisah aku kat tmpt keje lama, since aku tahu dia tu pernah jadi tali barut miss X, so aku exaggerate cite . biar nampak gempak la...dia ni bleh act mcm dia dah lost contact dgn Miss X ni. tp aku cerdik( sape lagi nak puji kan) aku sengaja cite pasal ktdkpuasan hati aku terhadap Miss X la. supaya dia bleh tol sampaikan biar org tu tahu.

tp Allah itu memamg maha kaya. tak lama lepas tu i know the true story sbb ada spy yg bg tau. wakaka...takpe hari ni hari kau , esok lusa belum tentu lagi. pesanan aku to whom it may concern x yah la nak sibuk menyiasat pasal aku sbb aku skrg dah gembira dgn cara hidup mcm ni. kepala tak pening, hati tak sakit, badan tak penat. Adios....

3 comments:

Anonymous said...

Intarn,
depa taw dak yg hg nih kawan MJ...

MJ = Laboes.


SheRRy.

Jane said...

Tu la kan setengah org ni apasal la suka sgt jadik tali barut..bukannya dapat gaji pon..
elok ko santau kan aje minah tu kak intan!

MAMAKIKIEMIA said...

wei gila men santau..kawan aku baru je meninggal kena santau