MY SWEETFAMILY

Tuesday, November 25, 2008

Sabtu: Ayam Penyet Api

Korang pernah tak makan ayam penyet.. kelakarkan nama dia. memula dulu aku dgn papasalim gelak2 je bila tengok restoren ni. Ayam penyet kan...tapi sekali aku g makan waduh terus jatuh cinta. Selalunya aku makan kat dataran mentari sunway nye Ayam penyet tapi kali ni nak cuba ayam penyet kat SS15 plak.


ini semenatara tunggu makanan sampai. cubaan mengambil gambar melalui cermin.arghh...gagal

yang ni pecal...setap

ni dia menu yg kami pilih udang, ayam dan ikan keli of course( ni mia dan mama punye kegemaran)
RATE : Ok la maybe sbb aku selalu makan yg kat Sunway tu so yg ni aku rasa kureng skit



1 comment:

angahpikah said...

bila plak angah ble rasa ayam penyet tu..hahaha