MY SWEETFAMILY

Tuesday, June 03, 2008

Trip to Penang : Day 1















Weekend baru2 ini aku and family bercuti ke utara. Tujuan asal nak g jengok mak bonda ku di Sg. Petani. Dah 2 bulan rupanya abang aku ambik mak aku...selalunye pun aku akan balik kampung at least 2 bulan sekali but since mak kat kedah aku pun ni la baru aku ada kesempatan nak g jengok mak.




Kami bertolak hari sabtu, tapi terus g Penang. Anak-anak ku excited gile bila dapat naik ferry. Adik memulanya takut tapi lelama dah semakin berani. Actually aku rasa macam byk je tempat menarik kat Penang tapi disebabkan tak tahu jalan tempat yg kami dapat sampai cume Batu Feringhi , Gurney Drive dan Padang Kota...nak g Chowrasta pun tak sampai2 apatah lagi Bukit Bendera. Itu la Mr. Salim, kalo jalan dengan dia tanpa orang lain ....perjalanan kami akan tidak menjadi sebab malas nak bertekak carik jalan....

1 comment:

philippine lotto results said...

Nice blog. Thats all.