MY SWEETFAMILY

Tuesday, May 27, 2008

Akademi Fantasia 06

Gambar ni aku pinjam dari murai.com.my
Selesai sudah AF6. Kesimpulannya aku rasa puas hati gak la dengan keputusan AF6ni. Actually aku ada kat sana masa petang sebab buat promosi untuk Majalah FRENZ! Boleh tahan ramai gakla orang yg datang. Habis je aku punya promosi aku terus balik rumah sebab nak tengok final...aku tak leh nak tengok kat stadium sebab kat mana aku nak taruk anak kecik aku yang 2 orang ni. Anyway petang tu ada show gak dari AF yang lama dan AF6 yang tak berapa berjaya. Show petang tu not bad la...sbb ada abag BIL( Nabil) . tapi yang hampeh nye masa tu si Aliff bleh tak ingat lirik lagu.. .

1 comment:

philippine lotto said...

Whoever owns this blog, I would like to say that he has a great idea of choosing a topic.