MY SWEETFAMILY

Tuesday, August 08, 2006

UPSI dan Pau Yik Mun...


Penat sungguh minggu yang baru lalu ni...mana tak nye baru je balik kampung terus pergi outstation. Tapi nasib baik g out station dekat je kat UPSI Tanjong Malim. Not bad la kali ni...banyak bende jugak le nak diterangkan , dibandingkan kat Melaka yang tak berpeluang langsung nak bercakap sebab tak de orang tu...

Awareness kali ni kat tempat yang tak berapa popular tapi boleh tahan hapening gak. Pau Yik Mun...seingat aku la kan...last sekali makan pau ni masa aku kecil on the way balik dari KL ke Tanjong Malim. Rasanye pun dah berbeza...dulu lagi sedap. Sepanjang awareness kat UPSi ni boleh kata hari2 gak le aku perkena pau ni...

Anyway, awareness kali ni boleh dianggap happening gile.

1 comment:

dazzling_948 said...

saye setuju!!
hehehe....
happening and pening!!
kekeke...