MY SWEETFAMILY

Wednesday, August 30, 2006

HAPPY BIRTHDAY SOFIA!!!

Dah hampir seminggu tak update blog....tak berkesempatan.Weekend hari tu celebrate Birthday Sofia..Heppi Besdei Sofia yg ke-5 tahun. Aku masih ingat lagi 5 tahun lalu aku & Jue temankan Ila nak g bersalin, punye kelam kabut macam kami yg nak bersalin sedangkan tuan punye badan rileks je..siap sempat lagi p makan nasi lemak. Tak sangka Sofia dah anak dara tak lama lagi tup..tup dah terima menantu plak.

Party seperi biasa diorganise oleh MAMA YANG. Seperti biasa janjilah pukul berapa sekali pun 'mak yang' tetap pemegang record ...anyway nasi goreng mama yang masak kat dapur kedai tu sedap. Bertambah2 aku makan.

Tapi sebenarnye party macam ni yang seronok bukan aje anak2 tapi mak2 dia orang ni. Seronok berkumpul, bergossip...maklumlah bukan senang nak kumpul ramai2 camni. Bile ada Nisa ..dia selalunye jadi ibu gosip yelah pengalaman dia lagi luas dari kite org yg lain ni. Macam2 cite happening tak happening semua kuar. Cite2 yg megimbas kembali zaman dolu2 ...bestlah. Rasanye kalo cite ni diulang2 100x pun sure tak boring...tp melucukan. Rindunye ..zaman2 itu.

Anyway semoga panjang umur to Sofia and to MAMA Sofia ...bile nak tambah lagi sorang???Kui..kui...

1 comment:

iza said...

intan,
canntik hang punya template blog ni.
intan is now a blogger :)