MY SWEETFAMILY

Tuesday, July 18, 2006

TENDER & PC CT......sama2 HOT!!

LEGA!!!! Akhirnye berjaya jugak menyiapkan tender setelah bertungkus lumus tak tidur satu malam...Terima kaasih tak terhingga kepada suami ku yg tercinta kerana memahami .( Sorry le bang ye menyusahkan abang hantar mama dan jaga anak malam tu). Walaupun penat tapi tak de le rasa tension, seronok lagi ada. Tahniah lah kat boss2 memang happening lah.. and rakan2 sekerja yg bertungkus lumus. Anyway semuanye untuk kebaikan bersama gak. TERHARU beb....So marilah kie bersama2 berdoa semoga kite berjaya meneruskan lagi kehidupan di OSCC ni..

Dalam sibuk2 buat tender ni...aku berkesempatan gak ambil tahu cite sensasi mingguu ni. Yelah pasal Ct & dato K. Wow siap buat PC...hebat2..kalah anak2 raja bak kata MAMA YANG, Azrinaz mazhar hakim pun kawin ngan sultan brunei tak sehebat dia ni....POYO.

Actually baguslah CT tu nak kawin cumenye bile dok berdua dgn Dato K tu lebih macam anak bapa je rupenye. Pulak tu bile Dato K duk sebelah bapa Siti...ish..ish...cam sama baya je mertua dgn menantu. Well aku tak kisah pun kalo CT nak kawin dgn org tua ...dah jodoh maybe cam org tua2 kata lah jgn nyanyi kalo kat dapur nanti kawin org tua. Agaknye CT ni dulu suka nyanyi kat dapur kot. Tapi yang aku tak brape berkenan tu jawapan CT tu..."Saya terpikat kat Dato sbb dia pandai melayan anak2 dia". Allo skrg bleh cakap lah ...esok ni baru ko tau penderitaan berkongsi kasih ni... Kite tengoklah nanti kan...hopefully CT bahagia....so dah tak payah lagi nak berteka-teki...maybe lps ni sibuk lak pasal CT mengandung plak kot....BIARLAH RAHSIA

2 comments:

fade said...

hehehhhee...apa2 je la Intan
CT & Dato' K tu....semoga bahagia even CT dapat brg 2nd hand..

Congrate dpt siapkan tender...

Aku pun dah jadik blogger dah.. :)

Huuurrrraaaayyyyyyy....

koko said...

tak baik tau mama mengata siti.org minat sgt dgn siti tau...semalam org dinner dgn siti..tapi meja kita lain lah..siti bayar sendiri bil dia..bila balik dia naik rav4 dia..org bayar sendiri bil org..pastu balik naik kete kita yg wiper kunin tu sendiri jgk..

siti pesan semoga peminat dioscc doa kan kebahagian siti..dato koko sorang misai tebal yg hensem..eh dato koko pulak..dato k..hehehe