MY SWEETFAMILY

Thursday, July 13, 2006

MAWI lagi......BoSaNnYe..............


Actually dah 2 hari aku kebosanan...Tak de modal...nak sakat orang pun malas. Pagi ni on the way datang keje aku debgar radio ERA. Ahhh..bukan aku je tak de modal, Radio ERA pun sama gak. Tak habis2 lagi cite pasal MAWI putus tunang .ARGGGGhhhhhhh boringnye.....Bagi aku dah tak payah nak bagi pandangan lagi dah...bende dah lepas..lainlah kalo baru plan nak putus mungkin gak bleh bagi pandangan lagi.

Bagi aku lah kan...yg pernah meminati MAWI sampai habis duit gaklah AFUNDI dia ni...sepatutnye dia kena pandai handle masalah dia.Aku rasa masalah cinta terutamanye dalam tempoh pertunangan memang biasa. Bertunang ni banyak dugaannye . But kite kenalah pandai handle Fine lah dia kata tunang dia suka push ..allo kalo ikut logiknye pun sememangnyelah si pompuan tu akan jadi camtu, tambah lak tunangnye tu public figure. Sepatutnye MAWI sebagai tunang kenalah tunjuk caring dgn selalu call ke atau sms, barulah terubat sikit hati tunangnye...lagi pun bertunang tu merupakan pra perkahwinan. So kenalah buat camtu..if not serupa je lah mcm kawan biasa. So di sinilah MAWI gagal. Anyway MAWI juga gagal membuat aku terus setia meminatinye...SORRY le MAWI..goodbye...

3 comments:

koko said...

way to go mama !! hi5 sekali !! eh 15x!..koko sgt sgt tak minat mawi ni..

aku_komeng55 said...

APARAAA...DULU SUKA SKANG TAK SUKA...NI LA DUNIA ZAMAN SKANG MASA TGH MALATOP SUMA ORG KATA BEST....TAPI BILA DAH JD CAM NI SUMA DOK KONDEM JA...SETIAP MANUSIA AKAN MELALUI DUGAAAN JGN BESERAH KEPADA TAKDIR ...BERUSAHA , IKTHIAR SELAIN BERTAWAKAL ADALAH JLN TERBAIK SENANTIASA INGAT KEPDA YG ESA...AGAR HIDUP LEBIH HARMONI FUHHH MCM USTAZ YG KAT HOT FM TU SAPA NAMA DIA EZIE KA APA....BAGI MOTIVASI....
JGN LUPO NONTON MUSABAQAH AL-QURAN SKANG...CHN 1 RTM LA PLAK
INSYALLAH

mama kikiemia said...

ah ko komeng cam ustaz la plak. tp yg kat hot fm tu bukan ustaza lah dia perunding motivasi mcm fadzilah kamsah