MY SWEETFAMILY

Wednesday, July 19, 2006

FUTSAL featuring..... CT & Dato K .

Fuih...tak habis2 lagi sana sini orang bercerita pasal CT & Dato K. Last night aku g lepak kat FUTSAl ...well my hubby main futsal, me & the others (kaum2 ibu ) as usual chit-chating le. Topik of the day 'CT & Dato K'le..Semuanye macam takpuas hati je dgn pilihan CT tu...termasuklah my self. Why CT yg still young tu pilih Dato yg dah tua and boya tu. Mcm2 cite lah yang kuar terutamanye who is Dato K actually. Who is dia punye g/friend, ex-g.friend and ext..Dan yang lebih tak menyedapkan ada gak cite kononye CT ugut family dia suruh terima gak pilihan dia ...dan ada gak andaian yg kata CT kena ubat guna2.Itu tak tahulah kan...

I pernah jugak tak suka pada SITI satu ketika dulu...because of what?...sbb terlau banyak protokol bile nak deal dgn dia ...that time masa keje dgn Karangkraf lah..masa tu cite pasal abang dia kekwatlah..lps tu lagi satu yg buat I tak suka ..every day mesti ada je cite dia... lps tu setiap anugerah mesti dia je yg menang...BORING...but then lama-kelamaan I suka lak semula because walau apa pun gossip yg melanda she still maintain. CAYALAH

BUT now...after she made a decision nak kawin Dato K ......*7#4748*&%@#$*+ Emmm....org semua cakap dah jodohhhh selalu salahkan jodoh ….. KALO ADA LOBANG BESAR TAKAN NAK TERUS JALAN MESTI KITA JALAN TEPI JANGAN SAMPAI MASUK LOBANG kerana kita gunakan otak.MOUTH BIG BRAIN SMALL...marah nie

Anyway, yg lebih mengejutkan we all is the guy(our Hubby) also talking the same thing. Normally if we are gossiping depa tak peduli pun but then kali ni different lak...depa lak dok bgossip sampaikan tak mau balik2 . Wah hebat betul issue perkahwinan Ct ni...OKlah...nak stop dah ni. Nak balik tgk anak2 lagi best.

1 comment:

koko said...

BIARLAH BER USIA (CT NURPOYO)

Pernahkah kau terfikir seketika
Mendapat laki tua yang berharta
Begitu susah payah aku mengejarnya

Sudah Sekian lama ku menanti
Menghitung detik walau tiap hari
Bilakah Dato K akan menceraikan bini

c/o
Dari KL hingga Kota London
Rancanganku semakin menjadi
Bermulalah detik percintaan dengan
Dia yang Ber Usia..

Tak sabar rasa hati nak berkahwin
Untuk mendapat title seorang Datin
Yang telah lama ku idam sejak dulu lagi

Intan berlian, emas dan permata
Harta berjuta pula tidak terkira
Dato K beri segalanya
Itulah syaratnya

c/o
Keheningan malam mengingatkan
Misai Dato tiada tandingan
Misai tebal, Harta yang utama
Biarlah Ber Usia..

(di copy dari email mama)