MY SWEETFAMILY

Friday, July 03, 2009

R.I.P Micheal Jackson



MJ a.k.a Micheal Jackson..bukan Mazliah Jamaluddin..hik..hik. Nak tahu aku mmg terasa siut bila MJ meninggal bukan sbb kami punya huruf pangkal nama sama tapi sbb gua membesar dengan lagu dia beb. Artis mat salleh yang gua kenal sejak memula hidup mamat ni la... aku ingat lagi abg & kakak aku dan sepupu sepapat jirann sekampung aku dulu dok beat it..beat it..billie jean la ..bagai.Uish nostalgia tu.. masa konsert kat skolah pernah nyanyi ramai2 dgn kengkawan lagu heal the world lagi.. bagi aku dia mmg superb la dlm muzik tolak tepi la masalah peribodi dia kan... Anyway al fatihah to him and thanks a lot sbb lagu & show lu pernah buat gua rasa happy .

5 comments:

Adreen said...

al fatihah

Adreen said...

al fatihah

S.YanaZ said...

MJ oh, MJ...
sedeynyer...

MJ = Mazliah Jamaluddin.

:]]]]

Jane said...

babe,
ko kena ingat..MJ tu sebelum dia jadik mat saleh, dia penah jadik negro.:p

MAMAKIKIEMIA said...

adreen: ngape tak percaya

s yanaz: ko sedih mj yg mana ni?

jane: eh salah la kenyataan aku tu