MY SWEETFAMILY

Thursday, February 05, 2009

Rewang Gathering

Fuhh..makan tahun gak nak update entry gathering ni, event berlaku 25th December 2008 tapi ni baru aku ada masa nak upload. Memula aku nak cerita pasal rewang day dulu k..

Ni tengah bincang2 panas ni...ni la 3 tenaga yg sentiasa merancang dan membuat persiapan Gathering helmetz yg happening lagi pening.

Wah...wah..sibuknye...tgk je la tangan puan harleeda tu

Tengok...bukan setakat anak2 je yg tolong kacau...pak2nye pun sama..tu yang keje siap cepat tu

2 comments:

nik erwan roseli said...

best best .. kak intan windu hehehe :-)

komeng55 said...

Cane ni kata nak buat income..so rerajin le update blog k...