MY SWEETFAMILY

Tuesday, January 06, 2009

House Wife....

Hari ni hari kedua gua cubaan menjadi suri rumah sepenuh masa. Gila penat sih...hantar & ambil anak g sekolah, masak, berkemas, basuh pinggan ....perghhh tetiba aku rasa nak salute gila kat mak aku...bayangkanlah mak aku dulu motong getah , pastu balik nak masak nasik plak pastu basuh kain, sapu sampah sekeliling rumah tetap ada masa nak gogo( gosip), now I wonder kenapa umur mak aku panjang. But for me ...aku rasa dah nak pitam....cepatlah dapat keje len tak sanggup rasanye nak jadi full house wife ni.. en salim lak sengaja mengeluarkan ayat2 penyata yg tak berapa nak nyata yang buat aku mengata .... cube lu dok rumah satu hari buat semua keje ...baru berakai...Esok aku nak mogok....satu hari aku nak tido je....

3 comments:

adreen said...

heee...dgr nk wat family day lah pulak season ke2

Akey Arfa said...

penatkan k.intan jd full time housewife?.. keje non stop.. 24/7.. letih dr keje opis,tp org yg x rasa x tau kan.nmpk mudah tp.....

nik erwan roseli said...

kakkk intannn