MY SWEETFAMILY

Thursday, September 11, 2008

Anak-anakku and sepupu's

Kikie & Mia baru-baru ni entertain sepupu'snya dari Perak, Danish and Kakak Nana. Sungguh seronok serang sebab ada kawan extra kat rumah. Tapi sepupu's nya hanya tidur satu malam je sbb keesokan harinya dah nak balik Perak. Aku bawak derang lepak kat A&W je since kat Manjung mana ada A&W...

Aksi lepas makan

Kiki & Danish menunjukkan aksi rempit derang

Aksi2 ketika makan...

5 comments:

shafa said...

ANW memang best, kl float dia tu xtahan punya sedap.

shafa said...

ANW memang best, kl float dia tu xtahan punya sedap.

MAMAKIKIEMIA said...

Shafa: Betul tu...kalo org belanja lagi best

makngah tmn dedati indah said...

nanti maksu belanja yip pulak ye...
ANW

MAMAKIKIEMIA said...

Yip kena la datang Key Ell baru le maksu belanja